ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

1)Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ. ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. Η ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΦΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 16.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ(ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΕΛΒΕΤΙΑΣ-ΑΥΣΤΡΙΑΣΚΑ).ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ Η ΣΕΡΒΙΑ Η ΟΠΟΙΑ “ΠΑΙΖΕΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΙΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ”. ΟΙ ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΑΣ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟ . ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ. ΕΝΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ(ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΠΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΜΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΡΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 2016-2017 ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ. ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΛΜΑΝΙΑ ΚΟΤΟΡ-ΜΠΑΡ-ΤΙΒΑΤ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ. ΤΑ ΕΧΑΣΕ. ΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ” ΒΑΣΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ” ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.
(ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1992. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙO ΤΟΥ 1992)Ι

2)ΣΤΗΝ FYROM ΕΠΙ ΓΚΡΟΥΕΦΣΙ Η ΜΟΣΧΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΕΛΙΚΟΦΣΚΙ. ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ. ΡΩΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ-ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ-ΣΤΙΠ-ΜΠΙΤΟΛΑ-ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ-ΚΙΤΣΕΒΟ-ΟΧΡΙΔΑ ΚΑ. ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ. ΕΔΙΝΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΕΣ-ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ(ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟ). Ο ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ….ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ “ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ…ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ..”

3)ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ…ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΕ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΥΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΑΚΤΗ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ-ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗΣ.(ΜΑΡΩΝΕΙΑ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟ).ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΑΘΩ , ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ…, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ “ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ” 8 ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΛΗΜΝΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ , ΕΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ “ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ” ….ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΘΑΣΟΥ-ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΛΗΜΝΟΥ. ΔΕΛΕΑΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ .ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΛΑ…ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ “ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ” ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ…ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ(ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ ΜΕ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ.)..ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ….ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΥΝΑΒΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΝΩ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ/ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ…

4)ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΜΟΣΧΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ./ Ο ΠΟΥΙΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ…….ΟΨΟΜΕΘΑ.ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ. ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ….

Leave a Reply

  • (not be published)