ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΔ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΛΙΜΠ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΝΗΛΕΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΡΕΥΟΥΝ  ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ/ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ/HTS, , ΣΕ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ.

2)ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΝΤΛΙΜΠ ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΒΑΘΟΥΣ 15 ΧΛΜ ΖΩΝΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

4)ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΑΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  Ο ΑΣΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΧΕΝ ΣΕΙΓΚΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ , ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 12 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ/ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΧΑΡΤΕΣ/ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ .
5)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ  ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΗ 24ΩΡΑ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ  Η ΝΕΑ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΙΡΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ , ΚΑΙ  ΑΥΤΗ ΛΓΕΣ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

6)ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ  9 ΚΑΙ 10. ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ 10 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΑΒΙΓΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ 9 ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ /ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΡΕΚ .
7)Η ΠΟΛΗ ΧΕΝ ΣΕΙΓΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ .ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΝΕΔΕΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΗ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ, ΜΕ ΤΟ ΑΜΜΑΝ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ Μ5 ΚΑΙ Μ4 /ΒΟΡΡΑ-ΝΟΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΧΟΜΣ-ΧΑΜΑ-ΧΑΛΕΠΙ-ΔΑΜΑΣΚΟ.
8)ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ, ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΥΡΙΑΚΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΥΙΓΚΟΥΡΟΥΣ/ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ,ΣΟΥΔΑΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ  ΚΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ.

9)ΗΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ DOMESTICALLY DISPLΑCED PERSONS  ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ , ΓΑΤΙ ΑΝ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΟΞΥΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΗΔΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

10)ΣΕ ΠΡΟΣΦΤΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ /ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΤΤΑΛΕΙΑ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ,ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

Leave a Reply

  • (not be published)