ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Η ΜΕΡΣΙΝΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ  Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΖΑΡΙΦ.
2)ΤΟ ΤΑΝΚΕΡ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ. ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ.

3)ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ , ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΤΑΝΚΕΡ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΟΓΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΜΑ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΣΕ ΣΙΓΚΟΝΕΛΑ-ΣΟΥΔΑ ΚΑ.
4)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΝΚΕΡ  ΠΡΟΣ ΜΕΡΣΙΝΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΜΕΡΣΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΡΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝΛΙΓΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ  ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ…
5)ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΤΙΑ /ΛΙΒΥΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ /ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΠ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ.
6)ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΝΔΟΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΛΗΡΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑ.
7)ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΕΝΟ ΠΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ 4/5 ΑΥΤΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.. ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΡΩΣΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
8)ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ  ΤΟ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ!!!
9)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ “ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ  ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΔΡΑΝΟΠΙΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ…”/ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
10)ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΡΩΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΛΑΣΙΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ….

11)ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ-ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ-ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ-ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ….(ΣΤΟΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΑΡ ΑΜΠΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΑΝΓΚΡΙΣΙ.(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΑ ΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ)
12)ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΗ  ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ….ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ…

13)ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ”ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ” ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ

14)ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΝΤΕΝΤ ΟΖΕΡΣΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ. …(ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…). ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΝΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ….

Leave a Reply

  • (not be published)