AΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ./ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ/ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

Posted on September 02, 2019, 6:57 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 21 secs

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΟΤΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ /ΕΠΙΠΕΔΟΥ MASTER/ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ  ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ  Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ  ΑΠΟ ΜΗ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ (ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ), ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ-ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ- ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ  ΤΙΤΛΩΝ ΚΛΠ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΣΤΕΡΕΙ.
2)ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ(ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΚΑΘΗΜΡΙΝΑ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ )  ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η  ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ(ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ  ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ  ) ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ,ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ -ΕΠΕΙΔΗ Η  ΘΕΣΗ  ΤΗΣ ΕΥΠ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ-ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ,ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ   ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΑΞΙΑ.
3)ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ,ΜΕ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ,ΜΕ ΠΟΥΤΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ, ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΝΕΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΗΡΡΑΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΜΕΛΕΤΕΣ-ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΣΕ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΗ, ΛΟΓΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΥ , ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΕΝΑΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ENVIRONMENTAL INTELLEGENCE.

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ “ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ”, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ .ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ “ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ’ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ “ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ”.ΑΠΟ ΕΝΑ  ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΧΘΟΥΝ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΦΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΝΑΛΥΤΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ  ΕΤ ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΜΠΑΛΕΣ ΕΠΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΠΙΟΠΙΣΩ , ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΕΤΣΗ ΚΑ.

4)ΠΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΠΙΕΣΕΙΣ’ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ -ΕΣΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ-ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ-ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ-ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ (ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ  ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ)

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ‘ΒΑΘΙΑ’ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Ή ΑΘΕΛΗΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. .ΑΛΛΩΣΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ  ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ. ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΠΧ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑ.. ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΖΩΝ ΜΠΡΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA , ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΤΖΙΝΑ ΧΑΣΠΕΛ, ΤΕΘΗΚΕ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ” ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΠΝΙΓΜΟΥΣ’ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ(4 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ NATIONAL SECURITY AGENCY, THΣ  DEFENSE INTELLIGENCE AGENCY  ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 16 ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ‘ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ’. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
5)ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΩ  ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ FSB  ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΟΡΝΤΙΚΩΦ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΕ ΠΑΤΡΟΥΤΣΕΦ, (ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΛΙΚΑ” ΤΗΣΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, , ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΧ  ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 4 ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ , ΣΟΝΜΕΖ ΚΟΚΣΑΛ, ΣΕΓΚΑΛ ΑΤΑΣΑΓΚΟΥΝ, ΕΜΡΕ ΤΑΝΕΡ ΚΑΙ  ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ(ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΣΜΟΥ) ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 3 ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ..ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΙ5 ΚΑΙ ΜΙ6 ΣΕΡ ΑΝΤΡΙΑΝ ΠΑΡΚΕΡ, ΚΑΙ ΑΛΕΞ ΓΙΑΓΚΕΡ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ(ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ,ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ, ΓΙΤΖΑΚ ΣΑΜΙΡ, ΕΧΟΥΤ ΟΛΜΕΡΤ, ΓΙΤΖΑΚ ΡΑΜΠΙΝ ΚΑ),ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ  ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ , ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΡ ΝΤΑΓΚΑΝ, ΤΑΜΙΡ ΠΑΡΝΤΟ, ΝΤΑΝΙ ΓΙΑΤΟΜ , ΕΦΡΑΙΜ ΧΑΛΕΒΙ, ΓΙΤΖΑΚ ΧΟΦΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΓΙΟΣΙ ΚΟΕΝ,ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΚΝΕΣΕΤ.(ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ  ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ)
6)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ/ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΑΜΑΝ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΝ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ  ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕΣΕΤ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΤΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΠΛΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ, ΤΟΝ ΣΛΟΜΟ ΓΚΑΖΙΤ, ΤΟΝ ΑΑΡΟΝ ΓΙΑΡΙΒ, ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ-ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ  ΜΟΣΕ ΓΙΑΛΟΝ, ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΤΣΑΙΜ ΧΕΡΝΤΟΓΚ, ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΑΜΡΟΝ ΛΙΠΚΙΝ ΣΑΧΑΚ, ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΑΑΡΟΝ ΖΕΕΒΙ ΦΑΡΚΑΣ, ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟ ΕΑ ΑΜΟΣ ΓΙΑΝΤΛΙΝ,ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΛΟΥΦ ΑΒΙΒ ΚΟΤΣΑΒΙ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΞΕΨΑΧΝΙΣΑΝ’. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SHIN BET. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΣΑΛΟΜ, Ο ΑΒΙ ΝΤΙΧΤΕΡ, Ο ΓΙΟΥΒΑΛ ΝΤΙΣΚΙΝ ,ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΝΑΝΤΑΒ ΑΡΓΚΑΜΑΝ (ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ)ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

7)ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ NSA-CIA-DIA  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ  ΗΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ Ή ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.ΑΥΤΑ.

8)ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΛΥΦΘΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ.ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΥΠ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 3 ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ.ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ  ΩΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΣΜΟΥ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ‘ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ-ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ‘ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ..ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ “ΕΙΔΙΚΕΣ’, ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ . ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ (ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ SECURITY  ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ). ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΩΘΕΝ-ΑΝΩΘΕΝ ΚΛΠ.Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.ΑΥΤΑ.ΟΨΟΜΕΘΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)