ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟI ΠΟΛΙΤΙΚΟI ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ “ΚΛΙΣΕ” ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ “ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ”. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΥΠΟΤΟΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΙΤΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ(ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ). ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟΥΣ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 6 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ.
2)ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ “Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΡΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ”, Η “ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ’,”Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΕΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ” ΚΑ. ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙ 14 ΚΛΙΣΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΚΕΨΗ. ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΕΣ-ΕΥΣΤΟΧΕΣ-ΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΕΣ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ. ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.ΟΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.
3)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ(ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ), ΤΟ”ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ” ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ-ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ GENDER,ΣΕ ΠΡΣΤΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ  ΚΛΠ. ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ.

4)ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΙΑ ‘ΚΑΣΕΤΑ” ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΑΚΟΥΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΛΕΧΘΕΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΠΙ ΘΕΩΡΙΩΝ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ “ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΙΣΕ”. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΛΑΤΙΑΣΩ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ…ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΟΥΣ…). ΣΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ “ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΞΥΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ” ΩΣ ΚΑΙ “ΜΕ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΤΑΧΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΑΛΕΣ”.ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ
5)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΜΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΟΛΟΓΟΥΣ. ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ 5. ΔΕΝ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, Ή ΣΥΝΘΗΚΗΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙΝΗ) ΤΥΠΟΥ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΕ(ΑΡΘΡΟΥ 42). . ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΝΑΡΙΟ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ….ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ….
6)ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ Ή ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ AKP.  ΕΝΝΟΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ-ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΛ.ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 , ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ PKK). ΓΝΩΡΙΖΩ-ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ- ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΜΕΡ ΤΣΕΛΙΚ ΕΧΕΙ ΟΓΚΩΔΕΣΤΑΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3. ΑΝ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟΙ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΙ….ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΧ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!…
7)ΟΙΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΧΟΥΝ “ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ” ΡΩΣΟΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ , ΜΕ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ1996-2010 ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.(ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ COURSES OF PSYCHOLOGICAL-INFORMATION OPERATIONS  ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ 4-7 ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΕΝΩ ΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ).
8)ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. ΟΧΙ ΕΦΕΤΖΙΔΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ. ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ -ΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΘΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ /ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑΤΟ/ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ MOBILE TRAINING TEAMS/ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ.EΙΔΙΚΑ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ/ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑ.ΝΑΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΝΙΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ-ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ-103 ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ 17 ΚΡΑΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ COURSE  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 47 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ 21 ΧΩΡΕΣ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 111 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΠΕΡΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ “ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ” ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ “ΙΔΕΕΣ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ 2-3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ(ΠΧ ΚΑΝΑΔΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ).ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.ΕΔΩ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ 5-6 ΞΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΘΑ , ΚΑΜΙΑ 10 ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ  ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  , ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20-25  ΕΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΣΤΗΝ ΚΡΗΣΤΩΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ(ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΙΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΕΙΣΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ-ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΛΠ).
9)ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ. ΩΣ ΥΠΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ 19ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΟΣΧΑ-ΜΙΝΣΚ/ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ-ΤΑΛΙΝ/ΕΣΘΟΝΙΑ, ΟΣΛΟ/ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΜΠΛΕΝΤ/ΣΛΟΒΕΝΙΑ..ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΣΕ 3 ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΧΩΡΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ…
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 9 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ 7 ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ , ΟΤΑΝ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΜΗ-ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ.

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ, ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΔΟ-ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ,ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ. ΕΔΩ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΚΑΡ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ F-35.  ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ,.ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΖΩΝΗ/ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΟΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΚΑΡ , ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΡΚ ΣΠΕΡ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΗΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΣΥΡΙΑ.
10)ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ/ΛΟΓΩ ΤΡΑΜΠ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ S400. ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ(ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΙΡΑΝ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ-ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑ).Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΝΟΥΔΑΤΕΣ, ΧΑΛΑΡΕΣ-ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ  ΚΛΠ. ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΠΡΙΝ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ …ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ….ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ….ΑΥΤΑ/ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Leave a Reply

  • (not be published)