ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ AKP , ΒΑΣΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ(ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟ….
2)ΤΟ 2014 , Ο ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΧΑΝΣ ΡΙΛΕ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΔΡΕΣΔΗ ΜΕΛΕΤΗ , ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ…

3)ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ, ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 2015 ΚΑΙ ΣΤΟ 2016 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ‘Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΩ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ 2028.

4)ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟ 2017 ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ  ΚΟΙΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ…

5)ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥ 2017 ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
6)ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ/ΣΙΒΑΣ(ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΒΑΣ) ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ….ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ.
7)ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ(ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΕΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ).
8)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΜΠΟΥΤΟ-ΖΙΑ ΟΥΛ ΧΑΚ-ΜΟΥΣΑΡΑΦ ΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΗΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΧΟΥΣΑΜΠ-ΚΑΡΑΤΣΙ-ΣΑΡΤΟΓΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΟΥΡ.ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ….
9)Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΔΡ ΑΜΠΝΤΕΛ ΧΑΝΤΙΡ ΧΑΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ SUPER MARKET ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.(ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΕΡΓΑΣΙΩΝ-ΒΙΒΛΙΩΝ-ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ).
10)ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ NUCLEAR SHARING  ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ -ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ-ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.

11)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΑ, ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ.

12)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ -ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ HATF/SHAHEEN  ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ.

13)ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΡΑΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

14)ΓΝΩΣΤΑ  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ(ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΕΠΑΦΕΣ) ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ-ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ “ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ’.

Leave a Reply

  • (not be published)