ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ 13-14 ΜΗΝΕΣ.ΟΜΩΣ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙΟΥΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΩΝ  ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, Η ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΣΟΙ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ TΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΑΙΤΡΙΒΕΣ ΕΠΙ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΜΕΣΩ ΣΥΝΤΟΜΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ , ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ “ΚΑΥΤΑ” ΘΕΜΑΤΑ  ΕΝΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΧΩ ΕΠΙΚΡΙΘΕΙ  ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ “ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ”, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ “ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ”, ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

2)Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ.ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ , ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΝΩ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΑΚΤ, ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΕΚΙΝΟΥ.

3)ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΟΛΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΣΕ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 38ο  ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΜΟΥΤΖΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΖΩΝΗ.ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ.ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
4)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΟΞΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΜΙΡ ΣΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ.ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!!!ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΙ (ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΞΑΓΡΙΩΘΗΣΑΝ).ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ 3 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ.ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ-ΠΡΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ‘ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ !!!”
5)ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ. ΑΝΑΙΤΙΑ ΤΟ 2017 ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ-ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΠ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΘΕΣΗ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ . ΕΝΩ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ. ΛΟΓΩ ΚΑΘΕΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ.
6)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ.ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΣΝΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ,ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ.Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΦΙΛΟΥΣ.

7)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΟ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟ 2015 ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΜΠΑΡΑΖ ΝΕΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ  ΣΥΜΜΑΧΟΙ.ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ G7  ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΡΟΥΧΑΝΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΚΤΕΘΗΚΕ.ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ,ΟΛΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ  Ν ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.ΑΝΤΙΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΜΑΔΟΥΡΟ-ΡΟΥΧΑΝΙ-ΚΙΜΚΑ.
8)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 9/11,ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΠΙ ΑΦΓΑΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!
9)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ), ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΡΙΟ ΓΚΡΑΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΛΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ 3100 ΧΙΛΙΟΜ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!!!.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ…
10)ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ. ΟΥΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΚΑΝΕ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ. ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ ΓΚΟΥΑΙΔΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΔΟΥΡΟ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΚΙ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ.ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ. ΕΥΘΕΩΣ. Ο ΤΡΑΜΠ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ….ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΧΩΡΩΝ ,ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ, ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ , ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΚΑ.

11)ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΚΟ-ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΠΧ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΑΣΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ.

12)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ!!!ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ.ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ   ΚΡΙΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ  ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ…

13)ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΣΥΜΠΑΘΗΣΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ….ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ…ΛΟΓΙΚΟ.ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ!!!ΑΓΝΟΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ…ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ…ΟΠΟΥ ΔΕΚΔΕΣΣΥΜΜΑΧΕΣΧΩΡΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
14)ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΤΗ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΟΥ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ.
15)ΔΕΝ ΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΣΑΝΉ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΑΤΟΜΩΝ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΤΙΣ, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΤΖΩΝ ΚΕΛΙ, ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΝΙΚΙ ΧΑΛΕΙ, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΙΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΚΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ ….

16)ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ, ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)