ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) Η ΚΛΟΠΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΗ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ. ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ-ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΟΡΕΩΝ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ-ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΚΛΑΠΗ ΚΑ.ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.
2)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΠΛΑΓΙΑ ΚΙΛΚΙΣ, ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟ 2002(ΣΤΗΝ 80ΑΔΤΕ). ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ.ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΜΟΝΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ…
3)ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΜΗΝ “ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ”. ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ . ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ(ΜΗΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ).ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΤΑ “ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ”.ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ…ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΧ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΛΠ…ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ.
4)ΑΣ ΜΗΝ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΛΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ, ΚΑ.
5)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΑΝ -ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΦΑ)- ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΣ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ. ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΕΞΩΘΕΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ “ΝΕΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ/ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ”. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΡΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ(ΣΕ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ), ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ , ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΚΛΟΠΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ “ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ….”. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ.
6)ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ, ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΡΙΑΚΕΣ,ΟΜΙΧΛΩΣΕΙΣ , ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ…..ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ/ΚΑΜΕΡΕΣ/ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΚΛΠ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΙ….ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ..ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ …ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ…ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
7)Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΤΟΛΕΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ   ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ   ΣΤΟ ΝΑ “ΡΙΞΕΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΩΣ” , ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ  ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ…ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΙΝΑΙ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ , ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΤΑΙ.(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΟΥ ..ΤΩΡΑ). ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ Ή Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ , ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΤΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
8)ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ,ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΩΣΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ  ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ  ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ HOT SPOTS  ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ Ή ΤΗ ΛΑΘΡΑΛΙΕΙΑ.
9)ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ , ΕΝΩ  ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…..ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ…ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, ΦΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ  ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ….

Leave a Reply

  • (not be published)