.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1974 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 10ΝΜ.ΤΟ 1974 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΑΘΕΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ -ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ-ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ(ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ), ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ  ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΟ  ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΑΦΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ -ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ-ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΚΛΠ(ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ 10ΝΜ,(ΔΕΧΕΤΑΙ 6ΝΜ /ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ) ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ /ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ /ΤΟΥ AIR WAR COLLEGE ΑΛΑΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΣTHN US ΑΙR FORCE ACADEMY  ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ.Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΟΤΖΕΡΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΟ 1980, ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΝΤΑΒΟΥ-ΧΕΗΓΚ ΚΑΙ ΓΚΡΑΤΣΙΟΥ-ΡΟΤΖΕΡΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΣΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ/SACEUR  ΣΤΗ ΜΟΝΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ Α/ΓΕΕΘΑ.. Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Γ.ΡΑΛΛΗ ΚΑΙ Ε.ΑΒΕΡΩΦ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1981 ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΝΤΙΝΑΤΟΙΚΗ ΘΕΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΟΤΖΕΡΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ “ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΑ”ΣΗΜΕΙΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΛΗΡΩΣ). ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ  ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΡΟΤΖΡΣ(ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ).ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΤΣΕΒΙΤ-ΝΤΕΜΙΡΕΛ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΕΝΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΒΡΕΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΤΖΕΡΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΡΗΓΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ(ΗΡΕ ΤΟ ΒΕΤΟ).ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ “ΤΡΑΒΗΞΕ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
2)ΟΙ ΗΠΑ , Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΓΚΟ ΜΠΕΙ ΤΗΣ ΤΖΑΜΑΙΚΑ/1982. ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΗ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΩΚΕΑΝΟΥΣ-ΣΤΕΝΑ ΚΑ. Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ/ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ ΤΟΜΠΑΓΚΟ/ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΛΕΣ/ΑΡΟΥΜΠΑ ΚΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ  ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΤΡΙΒΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΤΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ-ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ(ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ). Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ , ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΑΝΤΡΕΑ ΠΕΡΕΣ , ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΣΑΒΕΣ-ΜΑΔΟΥΡΟ, ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ(ΑΜΥΝΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑ) ΗΣΑΝ  ΝΑΥΑΡΧΟΙ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ-ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ-ΑΟΖ ΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
3)ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ(ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ). ΤΟ 1991 ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ  ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ(ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΝΤΕΜΠΕΛΟ-ΚΑΝΑΔΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ/ΑΤΤΙΚΗΣ-ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ/ΛΑΓΚΑΔΑ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΚΙΛΚΙΣ ΚΑ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ HONEST JOHN-NIKE-HERCULES  ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΩΝ 155 ΧΛΣΤ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ Β61/ΑΡΧΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 116ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΝ  ΑΡΑΞΟ.ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΗΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ(ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΠΛΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ).ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ.Η ΕΛΛΑΔ Α ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΤΕΟΙΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ  Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ-ΑΔΑΝΩΝ.
4)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1952 ΩΣ ΤΟ 1963 ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ.ΑΥΤΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ. ΕΚΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ Β61 ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ.52 ΣΥΝΟΛΙΚΑ.ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΜΒΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΧΩΡΕΣ/ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 40-50.ΚΑΙ ΑΠΟ 20-30 ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΟ.
5)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ 1968 ΠΕΡΙ ΜΗ-ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ.Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, Η ΙΝΔΙΑ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ή ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΓΚΡΙΖΑ ΑΓΟΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΥΡΗΝΗΚΟ SUPERMARKET. ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΥΗΡΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ (ΕΔΑΦΟΥΣ-ΕΔΑΦΟΥΣ-ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΙΕΡΙΧΩ 1-2-3 /ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΡΟΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΙΦΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΕΛΟΝ) ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ ΠΟΥ ΦΡΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ. ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)