ΓΡΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ/ΑΛ ΜΠΑΜΠ/ΑΛ ΡΑΙ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΤΟΝΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΩΝ  ΤΗΣ SDF  ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΕΣΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ-ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ (FSA) ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.ΑΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΑΟΤΙΚΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ.
2)Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ -ΛΟΓΩ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ -ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΤΖΑΒΑ ΣΕ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ  , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ.
3)ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΕΜΦΑΝΕΙΣ  ΒΑΣΕΙΣ(ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 12 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ) ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ,ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ  ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΗΤΕΤΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ ΤΩΝ SDF ΉΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ Η ΧΕΡΣΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ISIS.(2014-2017).ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΙΞΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ(ΜΙΤΣ ΜΑΚΟΝΕΛ-ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΕΙΑΜ-ΜΑΡΚ ΟΥΩΡΝΕΡ ΚΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ.
4)ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΤΙΡ ΕΛ ΖΟΡ,Ή ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΤΑΝΦ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ.Ή ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

5)ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟNOYΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ AΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ; ΘΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ;ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ; ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ; ΑΣΦΑΛΟΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.
6)ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 22 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ,ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ISIS/DAESH/ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ; ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ;ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ(ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ),ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ;ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ/ΧΩΡΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ;
7)ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ SDF  ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΧ ΣΤΗΝ DERIK/ΑΛ ΜΑΛΙΚΙΓΙΑ.ΩΣ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ), ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛ ΧΟΛ(ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ),ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΙΑΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΖΩΝΗ ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ PRISON BREAK;
8)ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ,ΕΠΙΣΚΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

9)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ISIS  ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.

10)Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ  ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ.ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.

11)ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΜΕ  ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛ ΜΑΛΙΚΙΓΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ “ΚΥΠΡΟΠΟΙΗΣΗΣ”(ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ!!”.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

Leave a Reply

  • (not be published)