ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΓΑΤΆΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ..Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ.ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ…
 
2. ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΡΟΔΟΠΗΣ.ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.
 
.. 3. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ/ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ-ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 49 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ…..ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ ..ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥΣ., ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ. ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ .ΑΛΛΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΜΑΧΕΣ”.
 
4. ΝΟΜΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ.ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ,ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ. ΤΑ “ΟΧΙ” ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΧΙ ΤΑ “ΝΑΙ”. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΑΓΑΝΟ. ΠΟΛΥ ΑΝΑΙΜΙΚΟΥΣ , ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΛΕΠΩ…
 
5. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΝ ΜΙΚΟ(ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ) ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ..ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ-ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΜΕΤΡΑ. ΕΔΩ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ , ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.ΑΝ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ.ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. 100 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
 
 
6. Η ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΥΜΩΝΑ.Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ.(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ -ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ )
 
 
7. ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΜΘ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ. ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ..
 
 
8. ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΟΜΟΔΟΞΟΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΔΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ…ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΣΑΒΑΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΑΧΑΡ Ή ΣΤΟ ΣΡΙΝΑΓΚΑΡ ΤΟΥ ΚΑΣΜΙΡ, ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΙΑΣΜΟ, ΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΗ.
 
..
9. ΥΠΟΨΗ ΤΑ “ΤΡΕΛΛΑ” ΣΕΝΑΡΙΑ…ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ 2015.ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΥΡΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ….ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟΤΕ….

Leave a Reply

  • (not be published)