ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ  ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ /ΓΙΑ  ΠΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ “ΠΕΡΙΠΛΕΞΕ” ΚΑΠΩΣ  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΤΟ ISIS ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ  ΕΝΕΡΓΟ.ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 600 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΜΠΑΚΟΥΖ-ΡΑΚΑ-ΜΟΣΟΥΛΗ-ΧΑΣΑΚΑ ΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ  , ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ…ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ 2-3 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.
2)ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛ ΧΟΛ(ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 68.000 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ), ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ “JABAL AL BAQHUZ” ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΑΛ ΗΟΛ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΦΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ  ΑΙΝ ΙΣΑ(ΟΡΙΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΖΩΝΗΣ) ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛ ΧΟΛ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΒΑΘΟΥΣ 32 ΧΛΜ.
3)ΟΠΩΣ ΤΟ 2012-2013 ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ “BRΕAK THE WALL”  ΚΑΙ ‘ΦΡΕΣΚΑΡΑΝ” ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑ. ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ISIS  ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΕΠΟΧΗ.
4)ΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ISIS  ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΤΟΤΕ Ο ΣΥΡΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ “ΠΑΖΑΡΕΨΕΙ” ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ .

5)ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

6)Ο  ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΖΩΝΕΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ.Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΥΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ FATWA  ΓΙA  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ -ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
7)ΑΦΟΥ Ο ΑΛ ΚΟΥΡΑΣΙ ΕΠΕΛΕΓΗ  ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ISIS  ΑΠΟ ΤΗΝ SHURA  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ/ΑΜΕΣΑ..
8)ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ISIS/ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ 26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ .ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.

9)ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ISIS.  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
10)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ISIS.  Η ΜΟΣΧΑ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΑΥΚΑΣΙΟΙ …ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ…Η ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ-ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΟΜΠΑΛΚΑΡΙΑ-ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ-ΙΝΓΚΟΥΣΕΤΙΑ-ΒΟΡΙΑ ΟΣΣΕΤΙΑ  ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
11)ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ISIS  ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ,ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΣΤΟ ΑΜΠΟΝΤΑΜΠΑΝΤ.
12)ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΤΟΥ ΑΛ ΧΟΛ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 60 ΚΡΑΤΗ. ΣΤΟ ΑΛ ΡΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΣΤΟ ΑΛ ΧΟΛ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.
13)ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ. ΕΙΔΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΑ. ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΑΒΙΚΑ  ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
14)ΠΑΝΤΩΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΜΕΝΑΝ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΣΤΟ ΑΜΠΟΝΤΑΜΠΑΝΤ/ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΩΘΗΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.(ΕΠΑΡΧΙΑ ΙΝΤΛΙΜΠ-ΧΩΡΙΟ ΜΠΑΡΙΣΑ)
15)ΠΟΛΛΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)