ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΚΟ  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ /ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ , ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ; ΛΕΩ…ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ-ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΚΑ. ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ’. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΜΕΣΩ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ ΣΕ ΛΕΣΒΟ-ΛΕΡΟ-ΚΩ-ΧΙΟ-ΣΑΜΟ ΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔΩ ΑΦΙΞΕΙΣ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ…ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 20
2)ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ  ΝΕΑΡΟΙ  ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΚΟ , ΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ…..ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…

3)ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΜΟΥΣΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΗ(ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ) ΜΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ….ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑ. ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ….ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑΤΙΚΕΣ Ή ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ “ΒΟΜΒΕΣ’ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ/ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΗ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ;. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ‘ΤΡΕΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ”(ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΟΚ ΟΤΑΝ ΠΡΟ 4-5 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ…)….ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ….Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΥ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΠΟΛΥΣΧΙΔΗ ΑΠΕΙΛΗ…..ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΩΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ…ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ-ΣΟΙΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΤΕΡΛΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ….ΕΔΩ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ  ΔΥΟ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ  6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ.ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΛΕΩ ΕΓΩ. ΕΡΩΤΩ.
4)ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ , ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΑΚ(ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΠΛΟΙΟΥ”;ΕΡΩΤΩ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ…..ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΠΛΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 30-90 ΗΜΕΡΕΣ(ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ). ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ;ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΙΑ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΤΟΜΟΥ/”ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ . ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ..ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)