ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΤΟΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ-ΓΙΑ ΤΑ 70ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ-ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ 3 ΚΑΙ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΤΕΤΡΑΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΤΖΟΝΣΟΝ-ΜΕΡΚΕΛ-ΜΑΚΡΟΝ).. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Ή ΣΤΗΝ ΣΑΝΛΙΟΥΡΦΑ Ή ΣΤΗΝ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ. ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ 4 ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ  ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
2)Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ , ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
3)ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS  ΠΡΕΣΒΗ ΤΖΕΙΜΣ ΤΖΕΦΡΕΙ, ΩΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ  ΜΕ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΤΗΒΙΝΤ ΣΑΤΕΡΦΕΛΝΤ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΜΡΕ ΚΑΡΑΟΣΜΑΝΟΓΛΟΥ.ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ  -ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ-ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑ ΣΥΡΙΑΣ,Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΣΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.(ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ-ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ S400-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PATRIOT-3  ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-35)

4)Ο ΑΚΑΡ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΕΣΠΕΡ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ) ΣΕ 4 ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ(ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ-ΒΙΕΤΝΑΜ-ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ-ΤΑΥΛΑΝΔΗ).
5)ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΡΚΕΛΚΑΙ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΗΣ ΕΕ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΠΕΚΡΙΝΕ-ΛΟΓΩ ΤΡΑΜΠ-ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ.ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΜΕΤΑΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ..ΑΥΤΑ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΠΡΟ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕCONOMIST , ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ  ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ,ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ‘ΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ”.

Leave a Reply

  • (not be published)