ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΡΑΜΠ

Posted on March 20, 2017, 2:42 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 9 secs

ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΠΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.

2)ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

3)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΣΕΟΥΛ, ΤΟ ΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ.ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ-ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΜΜΕ, ΕΝΩ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.

4)ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΟΥΛ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ , ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΠΟΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.

5)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΕ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΥΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΚΦΑΡΛΑΝΤ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΣΤΕΦΑΝ ΜΠΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΒ ΜΙΛΕΡ.

6)ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΜΙΤΣ ΜΑΚΟΝΕΛ ΚΑΙ ΠΩΛ ΡΑΙΑΝ ΚΑΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ “ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ” ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ….(ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΕΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΞΟΝ ΤΟ 1973 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ…)

7)ΙΣΧΥΡΗ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ-ΜΠΟ ΚΟΡΚΕΡ-ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ, ΚΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ”ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΡΑΜΠ”, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ…ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΛΕΣΕ 24 “ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΡΑΜΠ-ΡΩΣΙΑ ΚΑ.’

8)ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ , ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ-ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΑΣΙΑΣ -ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΚΕΨΕΩΝ/ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΝΑΤΟ/ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ EUCOM, ΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ.(ΤΟΘΕΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ…)

9)ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙΡΩΣΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ.

10)ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΝΙΚΙ ΧΕΙΛΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ -ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ-ΝΑΤΟ-ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ -ΣΥΡΙΑ ΚΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)