ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 

1)Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΙΚΗ…ΠΧ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΡΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ;ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ISIS ;ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ(ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ-ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ).

2)ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ 4000 ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ;ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ.

3)Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΚΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΗ, ΧΑΝΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΦΓΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

4)Ο ΤΡΑΜΠ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2011 ΕΠΙ ΟΜΠΑΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Ο ΤΡΑΜΠ ΤΩΡΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΓΑΝΙΚΗ ΟΜΙΧΛΗ.

5)Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΝΕΑ 9/11. ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. Η 9/11 ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ‘ΜΠΟΓΙΑΝΑ’ ΤΟΥ 1996, ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΤΖΑΛΑΛΑΜΠΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΙΝΤ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΡΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΕΜΕΝΙΟ ΡΑΜΙΖ ΒΙΝΑΛΣΙΜΠ. ΑΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 4000 ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΧΙΝΤΟΥ ΚΟΥΣ. ΚΑΚΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ.ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΩΡΟ. ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

6)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ 5 ΠΟΛΕΜΟΙ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΤΟΥΡΑΝΙ ΚΑΙ ΧΙΛΖΑΙ ΦΥΛΩΝ/ΠΑΣΤΟΥ. Ο ΤΡΙΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΚΑΙ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

7)ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ.ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΧΕΡΣΑΙΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΛΑΧΩΡΗ ΠΡΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ. ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ;ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

8)ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ., ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ!!!ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ, ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ Ή ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΩΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΦΗΓΕΤΑ ΤΡΜΟΚΡΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΓΜΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΔΟΓΜΑ 3-24 ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑΜΟΝΟ COUNTERINSURGENCY. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ.

9)ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΤΕ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ Ή ΤΟ ISIS ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. ΛΑΘΟΣ. ΤΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Η ΝΑΓΚΑΧΑΡ, Η ΠΑΚΤΙΚΑ, Η ΟΥΡΟΥΖΓΚΑΝ , Η ΖΑΜΠΟΥΛ, Η ΦΑΙΖΑΜΠΑΝΤ ΚΛΠ,Ή ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ. ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ…ΧΑΡΑΚΤΗΡΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ Η ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΣΟΜΑΛΙΑ.ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΕΙ.

10)Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ. ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΦΥΓΟΥΝΕ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ…ΛΑΘΟΣ. ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΓΚΡΟΜΩΦ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΚΑΝΤΑΧΑΡ ΚΑΙ ΧΕΡΑΤ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΝΑΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ‘ΔΟΚΤΩΡΑ. ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ. ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ!!!’ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ Τ ΘΥΜΑΜΑΙ….

11)Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ‘ΕΡΓΑΛΕΙΑ’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΡΟΙ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΣΕ 151 ΧΩΡΕΣ ΑΠ ΤΙΣ 193 ΤΟΥ ΟΗΕ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT-USAID KA. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΩΣ MANAGER ΑΠΕΤΥΧΕ.

12)Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΥΕΜΕΝΗ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ISAF ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΙΚΟΛΣΟΝ. ΜΑ ΑΥΤΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΡΙΝΕ ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΕ ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ, ΑΡΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΖΩΩΝ. ΑΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΥΕΜΕΝΗΣ. ΑΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟ ΠΟΛΛΩΝ , ΝΕΩΝ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.ΑΡΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΥΛ Ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΑΦΑΝΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΕΛΙΞΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ, ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΑ,(ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΙΜΑ) ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ.

ΤΑ ΔΥΟΣΥΝΕΧΗ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΧΩΡΩΝ ΩΣ’ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ. ”
ΕΠΕΤΑΙ ΜΕΡΟΣ Β.

Leave a Reply

  • (not be published)