Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΡΝΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Posted on March 25, 2018, 5:28 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 4 secs
1)ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΟΙΚΟ ΜΠΟΡΙΣΩΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣΚ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ 2-4 ΩΡΕΣ.
 
2)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΟ ΠΟΛΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, ΤΣΕΛΙΚ ΚΑΙ
ΜΠΕΡΑΤ ΑΛΜΠΑΙΡΑΚ )ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ). ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ ΚΑΙ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΡΑΓΚΟΥΛ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 147 ΑΝΑΛΥΤΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ-ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΙ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΒΙΖΑΣ,ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. Η ΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ….
 
3)Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2017, ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ 2015.
 
4)ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ, ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ,ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ,ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ,ΣΤΗΝ ΜΥΑΝΜΑΡ/Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΟΧΙΝΓΚΑΣ , ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ, Η ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Η ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑ.
 
5)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ., ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ‘ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ…
 
6)ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΤΟΥΡΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΠΛΩΤΟΥ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 6 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ 32 ΜΟΙΡΩΝ 16′ ΚΑΙ 18″ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΑΜΑ.
 
7)ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΌΤΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ , ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ.
 
8ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΚΟ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΣ ΕΝΩ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
 
9)ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΤΟΥΣΚ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΩΝ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΘ ΕΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΣΙΣΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ., ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)