Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ

Posted on March 25, 2018, 9:45 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 6 secs

 

1)..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΞΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΙΟΥΡΕΤΣΙΚ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ/ΤΡΙΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ F-35 ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΝΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΥΞΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 52 ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΙΠΟΤΑ(ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ)ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ 4 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΔΙΠΛΗΣ-ΧΡΗΣΗΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΣΕ ΒΕΛΓΙΟ-ΟΛΛΝΔΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

2)ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ή ΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΡΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΣ S-400 ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PATΡIOT-3 .ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ EUROSAM ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΥΗΜΑΤΑ ΟΥΜΙΤ ΓΙΑΛΤΣΙΝ ΜΕΤΑΒΕΑΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΝΩ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΙΝΑ ΚΕΝΤΑΝΟΟΥ , ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.

3)ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ(14-27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ), ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ. ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΜΠΙΤΖ /ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ/ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΖΑΓΚΡΟΣ/ΣΙΝΤΖΑΡ/ΚΑΝΤΙΛ.ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΜΠΙΤΖ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΟΣΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΥΝΟΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΗ ΛΕΠΤΗ ΓΦΑΣΗ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)