ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ.. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 36.3% ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.(ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ-ΚΕΡΥΝΕΙΑ-ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΟ-ΜΟΡΦΟΥ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΑΚΑΝΘΟΥ-ΓΙΑΛΟΥΣΑ ΚΑ).ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ , ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΤΣΕΒΙΤ ΚΑΙ ΕΝΤΟΓΑΝ/ΑΠΛΑ ΜΕ 42-44 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.
 
2)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ 4 ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ (ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ-ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ-ΜΕΤΙΝ ΤΣΕΛΕΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Α.ΝΤΟΥΜΤΑΡ)/ΕΓΓΡΑΦΟ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016/ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ‘ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ” ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΡΙΣΚΑΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΝΩ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ( ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ , ΤΩΝ ΗΠΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΓ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ). ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΑΚΑΡ ΗΤΑΝ Α/ΓΕΕΘΑ. Ο ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ, Ο ΝΤΟΥΜΤΑΡ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΛΕΜ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΑ/ΜΑΛΑΤΕΙΑ.
 
3)Η ΑΓΚΥΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΙΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, .ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ , ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ . 4 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ(ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2016/ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΙΚΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΜΠΙΤΖ/ΙΕΡΑΠΟΛΗ.).Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ‘ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ” ΣΕ ΑΛ ΜΠΑΜΠ-ΝΤΑΜΠΙΚ-ΑΛ ΡΑΙ-ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ “ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΙΑΣ” ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ..ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Α.ΤΣΕΤΙΝ.
 
4)Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΛ ΜΠΑΜΠ ΚΑΙ ΑΦΡΙΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 3 ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ 12 ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΙΝΤΛΙΜΠ..ΕΠΙΣΗΣ
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ COURSES ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ(ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΟΝΟΜΑΤΙΚΑ-ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ)
 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Leave a Reply

  • (not be published)