ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΠΑΤΖ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ-27 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ-ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΙΑ..

2)ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 1973 ΠΟΛΛΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΑΝ ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ . ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ.Η ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ 6, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ 66 ΤΟΥΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ.

3)ΤΟ 2007 ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΣΠΑΤΖ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2017 Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ…)ΔΑΦΟΡΕΣ ΜΚΟ ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΑΤΖ, ΕΝΩ Η ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ (ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ-ΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΠ). ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΑΠΕΙ

4) ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΠΑΤΖ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΛΟΠΗ ΥΛΙΚΟΥ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ.

5)ΤΟ 2017 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΙΣ “ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.

6)ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2018 24 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ/ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

7)ΑΝ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΙΓΚΟΥΡΙΜΙ ΙΣΩΣ ΠΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟ”ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΓΜΗ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΗΝΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΑΤΖ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)