ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 1)ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ  ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ  ΜΕΤΙΝ ΓΚΟΥΡΑΚ ΓΙΑ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΕΡΕΦ ΟΝΓΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ./EDOK.  ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΙΡΦΑΝ ΟΖΣΕΡΤ..ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ/ΣΜΥΡΝΗ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΡΕΤΣΕΠ, ΩΣ ΚΑΙ   Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΣΜΑΗΛ ΣΕΡΝΤΑΡ ΣΑΒΑΣ.Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ 241 ΠΟΥ ΗΤΑΝ , ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 233.
2)ΣΤΟ ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ /INDUSTRIAL HUB., ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ F35, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ F35, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ  ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ F35 , ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΝ ΠΟΛΥ Η ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ.
3)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ F35  /ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ/ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΟΦΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

4)ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ/ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ  . ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ.

5)Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ,ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΡΩΣΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,ΑΝ ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑ ΙΡΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ (ΡΟΥΒΛΙ-ΙΝΔΙΚΟ ΡΟΥΠΙ ΚΑ). Η ΑΠΟΔΟΛΛΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ , ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ.

6)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ S400 ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ, ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΛΠ.(ISIS-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΣΑΧΕΛ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑ)ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ GOTHIC SERPENT , ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Leave a Reply

  • (not be published)