ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ/ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ/ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΑ/ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΓΟΥΙΝΕΑ (ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ….)ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ. ΕΞΕΤΑΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΘΡΑΛΙΕΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ-ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ-ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΑΤΩΝ-ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΚΑΛΥΠΤΩ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΣΑΧΕΛ ΠΡΟΣ ΦΕΖΑΝ/ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.
 
ΕΠΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ 2018-2019 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ-ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ 10 ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
 
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ(ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΜΠΕΝΙΝ) ΕΚΕΙ.
ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ/ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΚΤΕΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ-ΤΟΓΚΟ-ΓΚΑΝΑ-ΜΠΕΝΙΝ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΚΛΠ.ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
 
Η ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑ -ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ.
 
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ
 
1)’ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ., ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ…’..
 
2)Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ 30 ΛΕΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
 
ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟ/ΦΙΝΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΟΤΡΟΠΗ/ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ/ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ/ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 24 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ .
 
3)Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ “ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ” , ΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ LESSONS LEARNED , ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΡΑΜΠΛΟΥΣ-ΑΦΡΙΝ-ΡΑΣ Ε ΛΕΙΝ-ΙΝΤΛΙΜΠ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΝΑ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ….ΦΩΤΟ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΓΙΑΙΤΖΙ.

Leave a Reply

  • (not be published)