ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΡΙΣΕΩΝ

Posted on January 16, 2017, 2:20 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 1 sec

ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΓΙΑ ΝΕΟ Α/ΓΕΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Α/ΓΕΣ.ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΕΦΑΝΗ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ….ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΕΚΤΑΣΗ…

2)ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΓΕΕΦ/ΚΥΠΡΟΣ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΗΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ.Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤ.ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΔΙΟΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 31 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΦΕΡΡΕΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΙΕΤΙΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΣΣ/NRDC-GR ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ.

3)ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΑΓΕ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ-ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ…. ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΤΑ ΟΛΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ Δ ΚΛΑΔΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΑ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟ (Ι)ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΛΙΟΥΜΗ ΠΑ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ/ΚΛΑΔΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ. ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΥΚ.ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΧΙΜΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ. ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟΚΡΙΣΕΩΝ ΕΠΑΙΖΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ/ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

4)ΟΙ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ.

5)ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 82.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Σ.ΔΑΒΙΤΙΔΗ/ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΥΠ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Γ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΟΥΡΗ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)