ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ./21-2-2017

Posted on February 21, 2017, 3:50 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 1 sec

ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΙΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ.

2)Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟΤΙ “ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ”

3)ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΚΑΙ ΜΑΚΕΙΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΙ ΔΥΧΩΡΕΣ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ISIS.

4)ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΡΑΝ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ, ΕΝΩ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΜΟΥΦΤΟΓΛΟΥ ΕΙΠΕ “ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ….ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ “

5)ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ 47 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ”

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)