ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ/21-3-2017

Posted on March 21, 2017, 4:27 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 5 secs

ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΘΕΣΗ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ FBΙ ΤΖΕΙΜΣ ΚΟΜΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ NSA ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΜΑΙΚ ΡΟΤΖΕΡΣ.
ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

2)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΧΑΡΑΚΤΗΡΣΕ ΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΡΑΜΠ, ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ FBI ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΤΙΝ. ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!

2)ΤΑ ΤWEETS ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙΕΠΛΕΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ…

4)ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, Ο ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

5)Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ 68 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ISIS.

6)Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ G7, ΕΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

7)ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΕΞ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ-ΘΑ ΑΝΥΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΟΜΠΑΜΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΜ ΣΑΝΟΝ.

8)ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Σ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.

9)ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΑ ΑΝΤΑΜ ΣΧΙΦ, Ο ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΤΕΡΙ ΚΟΟΥΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΙΖ ΣΤΕΦΑΝΙΚ, ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΛΠ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)