ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

1)ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΕΠΑΙΞΕ Η ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΕΜΒΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ-ΚΟΓΚΡΕΣΟ-ΓΕΡΟΥΣΙΑ . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ-ΚΟΡΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΠΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.

2)Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ Ή ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ….ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ, ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΗΔΗ 14 ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. 6 ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ. 3 ΣΤΗ ΛΑΤΙΚΙΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ 9 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΙΟΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΜΠΑΜΑ.ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 72 ΧΩΡΕΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΤΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

3)Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΙΛΟΡΩΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΙΚ ΦΛΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΚΛΕΙΔΙ. Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΝΩΜΗΣ. ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ. ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΤΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ‘ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ….ΑΡΑ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΡΤΕΣ ΚΟΚΕΡ-ΜΑΚΑΕΙΝ-ΜΠΟΥΡ-ΓΚΡΑΧΑΜ ΚΑ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ. ΟΛΟΙ Ή ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ή ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΝΗ….ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤ ΜΑΡΚ ΟΥΩΡΕΝ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΖΙ ΑΠΟ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑ.

4)Η ΜΟΣΧΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ. ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΙ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ, ΜΑΤΙΣ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ 17 ΜΥΣΤΚΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΑΝ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΝΙΚΙ ΧΕΙΛΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ 11 ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΝΣ, ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ./ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΚΛΠ ΚΛΠ.

5)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ(ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ) ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΕΡΩΝ-ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΚΑ. ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΝΩ ΣΤΟΧΟΠΟΙΥΝΤΑΙ Η ΣΥΡΙΑ, Η Β.ΚΟΡΕΑ , Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

One Comment to: H ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΩΝ ΜΟΥ-1/ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΛΠ.

  1. Φουλίδης Σ

    September 3rd, 2020

    Αν δεν κάνω λάθος Κύριε Δρούγο επί Tramp ακυρώθηκε η άσκηση vigilant ace στη Κορεατική χερσόνησο.

    Reply

Leave a Reply

  • (not be published)