ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ, ΕΝΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΠΩΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

2)ΑΥΡΙΟ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΝ ΑΡΧΗΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ.

3)ΧΘΕΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ /ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ .ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΟΕ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΝΙΚΙ ΧΑΛΕΙ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ.

4) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ‘ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ’

5) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΧΙΚΑΜ-ΑΝΤΕΡΣΟΝ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΚΑ.

6)ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ.

7)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΥΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ….(ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ…)

8)ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ ΚΑΡΛ ΒΙΝΣΟΝ ΜΕ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

9)ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΠΛΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ‘ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ”

10)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)