ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ.

2)ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ INHERΕNT RESOLVE ΤΩΝ 68 ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.

3) Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΛΛΕΣ.ΕΚΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

4)Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΥΠΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ.

5)ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ/ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ 8 ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.

6)ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ RESOLUTE SUPPORT ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

7)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΕ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ-ΒΟΡΕΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ-ΒΑΛΤΙΚΗ-ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

8)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΟ-ΕΕ.

9)ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΥ-ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

10)ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BURDEN SHARING,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ 2% ΤΟΥ ΑΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΠΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΟΛΩΝΙΑ,Η ΕΣΘΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΤΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ.

11)ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ 11 ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ , ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΤΙΚΗ-ΒΑΛΤΙΚΗ-ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΑ-ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ISIS-ΚΑ.

12)ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΡΚΕΛ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ/ΑΔΑΝΑ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑΤΟ-ΑΥΣΤΡΙΑΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)