ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΛΙΒΥΗ-ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΧΘΕΙ…

Posted on May 25, 2017, 3:32 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 5 secs

Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΟΙ ΓΟΝΝΕΙΣ ΤΟΥ , ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΟΝΝΕΩΝ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΟ 2011 ΑΥΤΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ.ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ,ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΛΙΒΥΗ.

2)ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΡΤΗΣ,ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΙΣΧΥΡΑ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑ ΙΠΡΟΣ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΣΑΧΕΛ.(ΤΣΑΝΤ-ΜΑΛΙ-ΝΙΓΗΡΑΣ)

3)ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ Τ 2011 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 ΗΡΘΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ, ΕΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΙΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΕΝ ΓΑΡΝΤΑΝΕ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ.ΜΕΤΑ ΤΟ 2014 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ISIS. ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.

4)ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙ.. ΑΥΤΟΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΟΙ ΒΙΑΙΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ Η ΒΡΕΤΑΝ-ΛΙΒΥΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ….ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ISIS ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ. ΑΣΦΑΛΏΣ ΧΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΑΥΤΔΥΝΑΜΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ…

5)Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ ΣΕ ΝΙΓΗΡΙΑ/ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟ. ΣΤΟ ΜΑΛΙ-ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΓΕΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ-ΣΟΜΑΛΙΑ.

6)Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ 4 ΜΙΝΙ-ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ,ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΑ ΛΙΒΥΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ISIS ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΦΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)