ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΚΩΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΛΟΓΩ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙ IMPEACHMENT/ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΓΧΟΣ.

2)Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΑΜΣ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΞΟΝ ΤΟ 1973-1974 Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ WATERGATE, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ Η WASHINGTΟN POST.ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ FBI. ΑΠΛΑ ΤΟΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ/ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.

3)ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΡΑΜΠ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 7 ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.ΤΟ 1963 ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ. ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΥΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΤΕΞΑΝΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΒΡΑΑΝΜ ΛΙΝΚΟΛΝ ΚΑ.

4)ΑΡΑ ΜΕΝΟΥΝΕ 5 ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟ.

5)Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ, ΝΑ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΜΕΡΙΔΑ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 450 ΑΤΟΜΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 226 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ.ΑΡΚΕΤΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 350 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ.ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ FBI .ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΕΠΙ 28 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΝΤΙΑΝΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΗΝΕΣ.ΠΙΘΑΝΟ.

6) ΑΝ ΣΕ 17 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑ-ΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΑΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ. ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ Τ ΚΟΓΚΡΕΣ. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΗΝΕΣ.

7)ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 25. ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΤΙΠΡΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ Χ-Ψ-Ζ ΛΟΓΟΥΣ. ΤΟΝ ΠΑΥΕΙ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΟΥΙΝΣΚΟΝΣΙΝ ΠΩΛ ΡΑΙΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ο ΡΑΙΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΤ ΡΟΜΝΕΙ ΤΟ 2012. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ-ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑ ΕΚ ΤΩΝ Ι ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ FBI ΔΡ ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΙΟΥΛΕΡ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ 7-12 ΜΗΝΕΣ.

8)ΤΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΧ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ Ή ΚΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ …ΔΙΑΦΟΡΑ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ.

9)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 9-20ΜΗΝΕΣ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….-ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…

10)ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FBI ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΑΚΡΤΗ. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΝΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ, ΤΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ….ΑΥΤΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)