ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ/31-5-2017

Posted on May 31, 2017, 8:32 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 4 secs

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥΤΙΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

2)ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ FETO ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΠ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. !!…(ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 4 ΚΡΑΤΗ ΩΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΩΤΗΣΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΡΙΣΜΟΥΣ…. ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ..

3)ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26 ΜΑΙΟΥ 2017/4 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.. ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 1250 ΙΜΑΜΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟ 5000-6000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΜΑΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.μΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΙΤ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ.

4)ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ.

5)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ,ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤ.

6)ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΓΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

7)ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΚΑΜΠΟΝ ΜΠΟΥΚΕΤΑ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ‘ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΩΣΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!!!”. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

8)ΝΕΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΝΟΡΒΗΟΓΥ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΡΟΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΘΕΙ Η ΚΡΙΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ.πΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ 4 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

9)ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ)

10)ΣΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΠΡΟΕΒΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ‘ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΜΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ PKK KAI FETO”

11)ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ.

12)Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΣΚΗΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)