ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.
1)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΕΧΥΜΕΝΗ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ’. Ο ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ-ΕΞΟΔΑ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΚΑ. ΕΛΛΙΠΕΣΤΤΗ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ‘ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ”. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ.
 
2)ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΣΕ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 50-55ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΝΑΤΟ.
 
3)Ο ΤΡΑΜΠ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ. Ο ΤΡΑΜΠ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ BUSINESS KAI ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 5 ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΟΥΝ 2% ΤΟΥ ΑΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΕΝΩ ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.(ΒΑΛΤΙΚΕΣ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΠΛΩΝΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ)
 
4)ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΥΠΟ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ F-16 ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ BLOCK, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-35 ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ F-16, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ F-35;ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ. ΑΥΤΑΤΑ ΚΡΥΦΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ F35 , ΕΧΟΥΝΕ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ;ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ F35.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΑΙ….
 
5)Ο ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΑΒ.
 
6)ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, 1-2 ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΠΟΝΗΣΟ , ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΛΠ). ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΝΙΓΗΡΑ-ΜΑΛΙ -ΚΕΝΥΑ-ΜΑΡΟΚΟ-ΑΙΘΙΟΠΙΑ , ΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ , ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ι ΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΜΠΛΟΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ, ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ…
 
7)ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ(ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 9 ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ). ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 52 ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ Β61 ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ , ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 6 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑ.
 
8)ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΩΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ Α/ΓΕΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.
 
9)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ DSCA ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ…..ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΜΕ ΤΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΤΕΝΩΣ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ….ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΑΝΕΛ, ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΟΥΣΑ(ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ), ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ….ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ…
 
10)ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΚΑΙ ΧΑΟΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ….

Leave a Reply

  • (not be published)