ΓΡΑΦΕI Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ , ΕΝΩ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ , ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΞΕΔΩΣΕ NAVTEX ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ-ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ Α/ΓΕΝ -ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΣΙΝΑ ΑΣ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ.

2)ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ, ΕΝΩ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.ΚΑΛΟ ΜΥΑΛΟ. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ.

3)ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΦΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ. ΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ…) ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ…..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΥΠΟΨΗ ΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΣΤΟΡΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ…..ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ‘”ΣΠΑΣΤΑ ΠΑΖΑΡΕΜΑΤΑ”.

4)ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ . ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ…Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ”…ΤΟΥ 2003, ΤΟΥ 2006 ΚΑΙ ΤΟΥ 2016….ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΟΚΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΚΡΙΣΗΣ…ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ…ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ , ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ (ΜΙΛΩ ΠΕΡΑΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΡΑΜΠ…ΠΙΟ ΠΙΣΩ…)….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ…ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)