ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ
1)ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ  ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ  ΜΟΥ ΕΠΣΗΜΑΝΑΝ ΚΑΙ  ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ  ΟΤΙ”ΘΑΝΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ  ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ-ΕΚΔΟΣΗ  ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ”..ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ “ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ, ΔΙΔΑΞΕΙ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑΡΗ  ΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ”, ΚΑΙ ΝΑ “ΔΩΣΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ”.ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΕΣΤΕΡΝΙΣΘΗΚΑ .ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ -ΓΙΟΡΤΕΣ 2020-2021-ΘΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΑΦΗΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑ.
2)ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΩ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 16.000 ΑΡΘΡΑ , ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ,ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑ.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. .ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ  ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑΡΗ  ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 55 ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ.ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ.ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ , ΚΑ. ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ”ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ,”ΤΗΝ “ΒΡΑΔΥΝΗ”,ΤΗΝ ‘ΧΩΡΑ’, ΤΗΝ “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”, ΤΗΝ ‘ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ”, ΕΝΩ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΤΑ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”,ΣΤΗΝ “REAL NEWS ” ΣΤΟ ‘ΚΑΡΦΙ” , ΣΤΟΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ , ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ “ΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ-ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ-ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ-ΒΕΛΓΙΚΕΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΚΕΣ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ , ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑ. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙ ΕΠΙΤΙΜΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ  ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΡΑΨΑ,ΣΥΝΕΓΡΑΨΑ ΤΡΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ” ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΟΠΟΥ ΕΠΙ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ 14 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ/ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ-ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΛΠ.Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ  ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ  ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΔΙΑΛΕΚΤΗ ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΛΠ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ/ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ….
3)ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ  ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ.(ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ…).ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ . ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕ. ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΝΕΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ-ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΣ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΕΝΤΑΞΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ….(ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ “ΧΤΥΠΗΣΩ ΚΑΜΠΑΝΕΣ”.). ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΔΕΝ Ο ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ‘ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ , ΤΟΛΜΑΣ, ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ”
4)ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΚΤΙΜΩ-ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 28 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ-.ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ. ΘΑ ΕΧΕΙ “ΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ .ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ….ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ,ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΙ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ  ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.
5)ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ .ΣΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 10-11 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ .ΤΙΤΛΟ-ΦΩΤΙΑ  ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ..ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ-EXPRESS  ΜΕ 2 ΞΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ , ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ , ΝΑ ΠΡΟΛΟΓΙΣΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ.. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΩ , ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΚΕΦΘΕΙ., ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ  ΚΑΙ  ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
6)ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ.ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.

ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ  ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΥΣ -ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.
ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)