ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) ΔΕΝ ΙΜΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ,ΟΥΤΕ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ.ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ-ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ. ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ  ΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ/ΒΑΚΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ/ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ  ΜΕ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ.(ΕΧΩ ΣΥΜΜΤΑΣΧΕΙ ΣΕ 3 ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ “ATLANTIC STORM” ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΩ , ΒΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗΣ-ΦΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΟΙΚΝΜΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥ ΙΟΥ ,ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ 9/11
2)ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ  ΒΑΣEI ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΚΤΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΕΙΧΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ-ΒΟΡΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ-ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΥ-ΜΠΡΙΣΜΠΕΙΝ/ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΛΑΝΤ  ,ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ),ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ’ΠΟΛΕΜΟΣ/ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΕΜΟΥ”.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.(ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΣΕΙ) ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΛΑΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
3)ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(ΣΕΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ) ΜΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,Ή ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΤΟΛΟΓΙΑΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ.ΜΟΝΟ Ο ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΖΟΝΤΕΣ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ,ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΓΝΩΣΙΑΣ-ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ  ΚΑ,ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΛΩΝ ΚΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ .ΜΕ ΤΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ-ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ…
4)ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ EMAIL. ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΙΟΛΟΓΙΑΣ  ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ LANCET.ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ.ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ,ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ.
5)ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΑΘΛΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ”.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ “ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ” …ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟΙ ΣΕ ΤΑΧΑ ΝΟΣΤΡΑΔΙΜΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΣΙΩΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ…..ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΤΑΝ.ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΥΠΕΡΓΝΩΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ ,ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ‘ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ”.ΟΙ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ.
6)ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ.ΣΕ 4 ΧΩΡΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ-ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ-ΣΕΡΒΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΓΙΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 101 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΟΥ 1918-1920.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΟΛΑΝΤ’, ‘ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΣΑΣ” ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΗΛ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΝ ,ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ., ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ-ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑ.
7)ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ 4 ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ.ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΝΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΣΙΙΤΙΚΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ-ΟΠΙΣΘΔΡΟΜΙΚΟΥ  ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ  ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΔΕΣ.ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΟΠΟΥ Ο ΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΗ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ G7 ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ-ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ-ΕΛΛΕΙΨΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 4 ΧΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ  ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ  ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ, ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΧΟΜΕΙΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΣΕΟΥΛ, ΠΟΥ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ.
8)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΙΑΚΗ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ 124 ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ”Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ   ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ-ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ”.

Leave a Reply

  • (not be published)