Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΕΡΡΕΣ-ΕΒΡΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ-ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΩΔΗ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΙΧΛΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΣΑΦΗΣ Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟΝΗΣΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΕΡΡΩΝ-ΕΠΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ  ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΥ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΕΒΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟΝΗΣΙΔΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΧΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΡΙΟ ΓΡΑΜΜΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ “ΦΩΤΙΣΑΝ’ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ,ΜΗΠΩΣ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ “ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ LOCKDOWN”  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΤΑΤΗ,  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ,ΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ” ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΑΙΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΟΠΟΙΕΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΕΣ….
2) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΛΗΚΡΙΝΕΣ.ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΛΕΝΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ , ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΗΣ ΔΕΜΙΡΗΣ(ΓΓ ΤΟΥ ΥΠΕΞ) ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΙΑΜΕΣΗΣ (ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ),ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ “ΤΑΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ….ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ FAKE NEWS  ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!”. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ; ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ….ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ “ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΧΑΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΛΙΒΥΗ…” ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΜΟΥΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΥΔΕΤΡΟΤΗΤΑΣ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ. ΑΛΛΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ -ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΥΠΕΘΑ..’ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!!!’. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΟΝΗΣΙΔΑ Ο ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΦΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ  Λ ΚΑΙ ΜΟΝΟ  ‘ΔΕΝ ΕΙΧΑ , ΟΥΤΕ ΕΧΩ ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Ή  ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ”.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΟΤΖΙΑ-ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ. ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΓΩ ΠΟΤΕ..ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ-ΓΕΩΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΑ  , ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ.
3)ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΤΑΜΟ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ -ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΥΧΝΑ.ΟΙ ΠΡΟΣΧΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ. ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΜΟΝΗΣΙΔΕΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΛΗ.ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΜΟΝΗΣΙΔΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΒΡΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΕ ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ, ΠΥΘΕΙΟ, ΛΑΒΑΡΑ, ΣΟΥΦΛΙ, ΦΕΡΡΕΣ, ΤΥΧΕΡΟ/ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ. ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ Η ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕΝΓΚΟΝΓΚ (ΒΙΕΤΝΑΜ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΛΑΟΣ-ΜΙΑΝΜΑΡ), ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΑΜΟΥΡ ΝΤΑΡΙΑ-ΚΟΝΓΚΟ-ΟΡΙΝΟΚΟ , ΝΕΙΛΟΥ ΚΑ) ΣΕ ΦΡΙΚΗ-ΑΣΙΑ-ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΛΥΟΥΝ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΤΑΣΕΙΣ Ή ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ(ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ, ΩΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙΑ-ΛΙΜΝΕΣ ΚΛΠ).ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΩ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΒΡΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ/ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΦΟΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΕΙΣ.
4)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ‘ΚΕΝΑ’ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΙΤΟΙ Η  ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ; ΗΣΑΝ Ή ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ EΥΡΥΤEΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ-ΕΡΩΤΩ. ; ΈΧΕΙ ΥΨΩΘΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ;ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΕΡΡΩΝ Μ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ,Ή  ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΩΣΤΑ ΦΛΩΡΟ,  Ή ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΛΑΛΟΥΣΗ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ XVI M/K MΠΖ  ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ);  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΚΑΤΙ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΛΙΜΑΚΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΓΓΕΛΟ ΙΛΑΡΙΔΗ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 31ΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΦΕΡΡΕΣ/ΚΑΒHΣΟ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ  ;  ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ;
5)ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ/ΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΤΥΧΟΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΑΣ. ΛΕΩ…ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ2021-2023 ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ  ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ..ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1926 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΧΩΣΕΩΝ ,ΤΙΣ ΑΜΜΟΝΗΣΙΔΕΣ ΚΛΠ(ΕΧΩ ΣΕΙΡΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ).ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ; ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΕΒΡΟ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ;ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ….(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑΣ).ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ‘ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ  ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ;”.ΛΕΩ…ΕΠΕΔΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΑΦΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ …ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ.ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ…ΓΙΑΤΙ “ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΩΝ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ…ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ”.
6)ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ  ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΥ 1952 ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΑΜΜΟΝΗΣΙΔΕΣ A-B-C  .ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΝΙΚΟ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ  ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ,ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ -ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝΚΛΠ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΜΟΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΡΚΕΤΑ “ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΝΟΡΑ’. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ (ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ )ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ,.. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΙ  ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΕΡΡΕΣ. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ(ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ). ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΑ ΕΝΝΟΩ ΟΛΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 8 ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ.
7)ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΩΣ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΟΔΟΤ ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΥΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΥΤΑΠΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΡ.ΚΑΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ‘ΚΟΝΕ’ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΧΑΡΤΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ‘ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 2020′ ΣΤΙΣ  ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ  ΘΑΛΑΣΣΕΣ .ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΓΑΙΟ.Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ /ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ “ΗΝΙΟΧΟΣ 2020’, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ‘ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ  ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ…ΠΡΟΣΕΧΩΣ…’.ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ  ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΧΑΦΤΑΡ, ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΗΡΥΝΑΙΚΗΣ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ.ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΑΥΤΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)