Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ….ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ  ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΑΣ ./ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΜΜΟΝΗΣΙΔΑΣ/ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ //ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΦΕΡΡΩΝ-ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΒΡΟΥ /ΖΩΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ 31ΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ.
2)ΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ,ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ , Ο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ‘ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ’, ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ-ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ,ΠΡΟΚΑΛΕΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ. ΑΔΥΝΑΜΟΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.

3)ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ-ΜΑΡΤΙΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ  ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΙΦΩΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ “ΑΛΛΟ  ΔΙΚΟΜΑΣ ΜΑΝΤΖΙΚΕΡΤ” ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΠ ΑΡΣΛΑΝ!!!.ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΨΕΥΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ,ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΑΟΠΛΟΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ, ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ.ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΚΙΛΚΙΣ-ΛΑΧΑΝΑ ΤΟΥ 1913 , ΟΥΤΕ ΑΜΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΑ ΤΟ 1941,. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑΑΣΧΕΤΟΙ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ…..ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ….ΠΕΡΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ….(ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ…)
4)ΜΕ ΤΡΟΠΟ -ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ-ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ‘ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ”(!), ΕΝΩ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΑΓΩΔΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ(ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ) ΧΑΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΡΗΜΟ……). ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ -ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ/ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ-ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,. ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ “ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ”, ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ  ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΜΝΟ, ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ, ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ,ΤΗΝ ΧΙΟ,ΤΗΝ ΣΑΜΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ.ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΓΙΑΙΝΤΖΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ. Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΦΥΓΕ.ΑΛΛΑ Η ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ” ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ “ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ.
5)ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΕΒΡΟ, ΕΙΧΑΝ ΞΕΝΑ ΜΜΕ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.(ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ) ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ CORONAVIRUS , (ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΙΟΔΡΙΚΕΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ…), ΜΕ ΤΙΣ ‘ΕΠΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ), ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ LOCKDOWN  ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ…..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ.ΜΕ ΦΡΑΚΤΕΣ  ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ,ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΣ.ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ),ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
6)ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ -ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ Ή ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ-ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ _ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ..ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 30 ΑΠΕΝΑΝΤ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟΠΛΕΥΡΑΣ ΤΣΑΜΠΕΡΛΑΙΝ ΚΑΙ ΝΤΑΛΑΝΤΙΕ”,ΣΤΟ ΟΤΙ”ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ(!) Η ΤΟΥΡΚΙΑ’ , ΣΤΟ ΌΤΙ “ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ’,ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ  ΚΛΙΣΕ-ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΦΟΝΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ “ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΕΤΡΟ’ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ,ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΤΚΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ”.

7)ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ  ΔΕΣΜΙΟΙ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ,ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ,ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ  ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΑΧΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ,ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ  ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ  ΟΠΩΣ Ο ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΚΑΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ,ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΟΒΟ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΝΑΤΟ ΚΛΠ.ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ. ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ, ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
8)ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΚΟΣΟΒΟ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΣΟΜΑΛΙΑ-ΚΑΤΑΡ-ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ-ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ-ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΛΙΒΥΗ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ. ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. “ΣΤΟΙΧΕΙΑ” ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ , ΚΑΙΙ ΟΣΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΟΥ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.ΑΠΟΚΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ LΕSSONS LEARNED. ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ COVID19 .ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΙΑΤΡΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ 84 ΧΩΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ LOCKDOWN  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ, ΑΝΑΙΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΗΝΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ  ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ  2021-2023…ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ….
9)Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΩΛ ΑΝΡΙ ΣΠΑΑΚ,ΣΤΟΝ ΧΑΒΙΕΡ ΣΟΛΑΝΑ, ΣΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ΚΑΡΙΝΓΚΤΟΝ,ΣΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ , ΣΤΟΝ ΓΙΟΖΕΦ ΛΟΥΝΣ, ΣΤΟΝ ΒΙΛΙ ΚΛΑΕΣ, ΣΤΟΝ ΓΙΑΠ ΝΤΕΧΟΥΠ-ΣΕΦΕΡ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΡΣ ΡΑΣΜΟΥΝΣΕΝ ,ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΝΟΡΒΗΓΟ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΦΟΣΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ(ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ) ΣΕ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ /ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ-ΙΡΑΝΟΥΣ ΚΑ,ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ,ΚΑΙ Ο ΘΕΟΨΥΧΡΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ  ΤΟ 1952 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ,ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖΤ ΩΝ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΩΝ,ΜΥΘΟΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ  ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ…ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΘΙΞΩ…ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ…..(ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ…)
10)ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΝΑ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑ. ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ-ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ-ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ  ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΟΙ-ΜΑΜΟΥΘ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.ΗΔΗ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΠΟ 68ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ‘ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ-ΙΑΤΡΙΚΗ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ”. ΚΛΠΚΛΠ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ , ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΝΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ..ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ  ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΝΙ-ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΙΦΗ  ΑΚΡΑΙΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΕΣΒΟ-ΣΑΜΟ-ΧΙΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΙΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ…..ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ…
11)ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ  ΚΑΙ ΕΚΘΕΙΑΣΩ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ G20.  ΕΙΝΑΙ Η 17Η ΧΩΡΑ.ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ 2-3 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΑΟΣ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ…….ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ  ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ,ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΨΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ SARS-CoV-2  ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛ…..ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.

Leave a Reply

  • (not be published)