ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΤΟΥΠΟΛΕΦ

Posted on December 25, 2016, 9:44 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 3 secs

1)ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ(ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΥΛΙΚΟ) ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΙΤΙΑ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΗΤΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ. /ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΩ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ .

2)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ METROJET ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΣΙΝΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015. ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ(ΑΝ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ) ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ ΥΠΗΡΞΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ISIS. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΧΘΡΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛ ΑΡΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ISIS. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.. ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ. ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

3)ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ. ΑΛΛΑ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΡΩΣΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ. ΑΝ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΣΕ ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ , ΤΟΤΕ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

4)ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ , ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΥΚΑΣΟ(ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ-ΝΤΑΓΚΣΤΑΝ) , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2008. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ, ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 ΘΑ ΛΑΒΟΥΝΕ ΧΩΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ(ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ).

5)ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΟΥΡΣΚ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2000, ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΕΝΤΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΠΟΛΕΦ-154 ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΞΙΧΝΙΑΣΘΕΙΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ 41 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ …ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

6)Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΣΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΤΡΩΦ, ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ . ΚΡΙΜΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)