Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ 3 ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΩΤΕΟΥΕΣΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. . ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΣΕ 18 ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ-ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ

2)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΕ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΓΚΥΡΑΣ-ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ. 3)ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ. ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. ΕΝΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ

3 ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΚΑΝΤΟΝΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟ 3-4 ΧΡΟΝΩΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ.

4)Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΖΑΡΙΦ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΛΑΒΡΩΦ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΕΓΚΑΝ-ΣΟΙΓΚΟΥ-ΙΣΙΚ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ(ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΙΤΑΛΟΣΟΥΗΔΟ ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΙΣΤΟΥΡΑ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΕ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

5)Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΘΕΤΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΤΟΥ 2012 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 2015 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΕΘΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ , ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2254 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΙΚΡΑΣ ΣΥΡΙΑΣ/ΕΚΤΑΣΙΑΚΑ.

6)Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ , ΕΝΩ ΣΕ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ-ΝΤΟΧΑ ΚΑΙ ΡΙΑΝΤ-ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΡΑΒΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ. ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ “Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ”. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ!!!

7)ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ‘ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΧΩΡΕΣ”, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΙΡΑΝ. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ‘ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 28 ΚΡΑΤΩΝ. . ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ‘ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ…”

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)