ΡΩΣΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Posted on December 26, 2016, 8:30 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 8 secs

ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΚΤΕΝΕΣ ΑΡΘΡΟ. ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

2)ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

3)ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΠΟ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΤΡΑΜΠ. ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

4)ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΑΝΓΚΟΥΣ ΚΙΝΓΚ-ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ-ΛΙΝΤΣΙ ΓΚΡΑΧΑΜ ΜΠΟ ΚΟΡΚΕΡ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΟΥΡ ΣΟΥΖΑΝ ΚΟΛΙΝΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΟΥΜΕΡ, ΤΖΑΚ ΡΙΝΤ ΚΑ.

5)ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙ”ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ’ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΟΡΤΜΑΝ /ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣ ΜΑΡΦΙ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ .ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΩΣΟΛΟΓΟΣ ΜΑΙΚ ΜΑΚΦΟΛ ΖΗΤΑΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΟΖΕΦ ΣΤΑΙΝΜΠΕΡΓΚ.

6)ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

7)ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ HACKERS FANCY BEAR-COZY BEAR KA ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ FSB. ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΧΘΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ, Η ΣΟΥΗΔΙΑ, Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ , Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΑ.

8)Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ , ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΕΝΤΑΚΙ ΜΙΤΣ ΜΑΚΟΝΕΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟ-ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ, ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΛΠ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΝΤΕΒΙΝ ΝΟΥΝΕΣ/ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ.

9)Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΜΕΓΑΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ SPUTNIK-RUSSIA TODAY. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΖΕΙΜΣ ΚΛΑΠΕΡ ΚΑΙ ΤΖΩΝ ΜΠΡΕΝΑΝ.

10)ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ/ΑΝΑΛΥΤΕΣ 10 ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ “ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΤΡΩΝ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 

 

Leave a Reply

  • (not be published)