ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Posted on January 02, 2017, 11:05 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 12 secs

ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ.(ΛΙΒΥΗ-ΜΑΓΚΡΕΜΠ) ΤΟ ISIS ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΡΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ.

2)ΤΟ ISIS ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΕΜΕΝΗ, ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ-ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟΜΑΓΚΡΕΜΠ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΙΓΗΡΙΑΣ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΤΣΑΝΤ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ(ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ)

3)ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΕΙΤΕ ΜΕΤΗΝ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΣΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ/ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

4)ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ , ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΕΝDURING FREEDOM, ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ DURAND, ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΗΣ ΠΟΡΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ. ΤΟ ISIS ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ.

5)ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΟΡΛΑΝΤΟ/ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΥΜΠΟΥΣ/ΟΧΑΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2015 ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. 6)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ISIS ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ/ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΗΤΟΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ –ΟΥΣΙΩΝ, Ή ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙΞΕΙ-ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΚΟΡΚΙ ΠΑΡΚ-ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΡΕΣ…

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ISIS ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΑΛ ΖΑΟΥΑΧΙΡΙ, ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ.

6)ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΟ-ΓΕΩΡΓΡΑΦΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.

7)Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ/ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ.

8)ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2016 ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ 273 ΑΤΟΜΑ. ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ 267 ΑΤΟΜΑ.Η ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟ 2004 ΜΕ 181 ΝΕΚΡΟΥΣ.

9)ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016 ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ 14 ΤΖΙΧΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΗ. 3,5 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15ΕΤΙΑ.ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2016 ΠΕΡΙΠΟΥ 5200 ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ. 5 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3ΕΤΙΑ 1700 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΠΟΣΟΣΤΟ 70%ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010-2015.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 

Leave a Reply

  • (not be published)