20 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Posted on January 04, 2017, 7:48 am
FavoriteLoadingAdd to favorites 19 secs

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ 2014 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ, ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ. ΩΣ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟ ΦΟΒΟ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΑΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΠΡΟ ΑΠΡΟΟΠΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

1)ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΣΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΑΣ , ΒΑΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ/ΓΑΛΛΙΑ/2015 ΚΑΙ ΖΑΒΕΝΤΕΜ/ΜΟΛΕΝΜΠΕΙΚ/ΒΕΛΓΙΟ-2016

2)ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.

3)ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ-ΥΒΡΙΔΙΚΕ ΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ Η ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ /ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΗ/ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ.

4)ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ./LESSONS LEARNED.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΑΦΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ.

5)ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ/ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΗ HUMAN INTELLIGENCE, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ.

6)ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ-ΒΙΟΜΗΚΥΤΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΥΛΙΚΑ(ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ). ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΤΡΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

7)ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.ΑΝΑΛΥΣΗ .ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

8)ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗΣ-ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ LESSONS LEARNED ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΤΟΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

9)ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EUROPOL-NATO-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 18 THINK TANK /HOMELAND SECURITY.

10)ΕΝΤΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΑΠΕΙΛΩΝ.ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑΥ ΗΠΑ-ΕΕ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ATLANTIC STORM.

11)ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΙΞΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΕΙΛΩΝ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ-ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑ.

12)ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ.

13)ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ –ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΔΗΛΑΔΗ URBAN WARFARE ΚΑΤΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.

14)ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΣΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ. ΠΧ ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΤΗ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ.

15)ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ/ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

16)ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΑΒΩΝ-ΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ-ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΦΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΝΤΑ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 220 ΕΙΔΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ….

17)ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ HOT SPOTS ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.

18)ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΒΕΡΝΟΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

19)ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ.ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΔΡΑΣΗΣ

20)ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ (ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ)ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)