ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ/ΜΕΡΟΣ-Α.

Posted on February 19, 2017, 5:19 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 8 secs

ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ. ΠΡΙΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ,Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ‘Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ISIS ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ’.

2)ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΥΠΕΞ-ΑΝΑΛΥΤΕΣ-ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.-ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΜΙΛΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ ΥΠΕΞ ΖΑΡΙΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ.

3)ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΥΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ISIS.

4)ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ.

5)ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΜΑΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ.

6)ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΕΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΕΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2254 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΡΙΑ. ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ.

7)ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ή ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.

8)ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ISIS ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ISIS.

9)ΣΦΟΡΔΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ , ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ PKK.ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ISIS.

10)ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΟ ISIS.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΤΟΥΣ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ISIS.

11)ANΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΑΝΕΤΡΑΠΕΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΚΑΝΤΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟ-ΑΡΑΒΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ…ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ.

12)ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΕΓΓΑΖΗ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)