ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΕΞ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΑΝΤΕΛ ΑΛ ΤΖΟΥΜΠΕΙΡ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Posted on February 19, 2017, 6:57 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 5 secs

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΣΤΗ ΟΜΙΛΙΑ.ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

2)ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

3)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΩΣ…

4)ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΡΕΗΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

5)ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΟΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΑΣ.

6)ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΕΝΩ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.

7)ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

8)ΕΠΑΙΝΕΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ.

90ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

100ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΕΛ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΥΕΜΕΝΗ-ΜΠΑΧΡΕΙΝ-ΛΙΒΑΝΟ-ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙ ΧΩΡΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.

11)ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

12)ΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ‘ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ!!!”

13)ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ.

14)ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ 53ΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤ ΜΟΝΑΧΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ. ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΣΑΝ Ο ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΛ ΘΑΝΙ, , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝ ΚΟΥΡΤΣΑΤΩΦ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ HUMAN RIGHTS WATCH ΚΕΝ ΡΟΘ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS/ΙΝΗΕΡΕΝΤ RESOLVE ΜΠΕΡΤ ΜΑΚΓΚΕΡΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΓ/ΟΗΕ ΙΤΑΛΟ-ΣΟΥΗΔΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΣΤΕΦΕΝ ΝΤΕ ΜΙΣΤΟΥΡΑ.

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)