ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ/FYROM.ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ…./ΜΕΡΟΣ Α .ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.
 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)Η ΜΟΣΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ “ΚΟΨΕΙ’ ΤΗ ΝΑΤΟΙΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΑ ΠΟΤΑΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΚΟΠΙΩΝ-ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΕΝΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΗΣΑΝ . Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ , Η ΣΕΡΒΙΑ, ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ Η FYROM. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΧΩΡΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. Η ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ 29ο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.Η ΜΟΣΧΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ-ΜΟΣΧΑΣ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ.
 
2)ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ. ΓΥΡΩ ΣΤΟ 35% ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ.ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΤΖΟΥΓΚΑΝΟΒΙΤΣ , ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΡΩΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΧΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΟ ΤΙΒΑΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΠΑΡ-ΤΙΒΑΤ-ΚΟΤΟΡ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΦΟΥ ΙΤΑΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ. ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΔΟ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ.
 
3)ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ” ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ(ΑΠΟ 40 ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ 126).
 
ΟΜΩΣ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ).Η ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ, ΑΛΛΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ . ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ, ΕΝΩ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΡΑΝΤΕΦ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΙΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΙΣ ΜΠΟΡΙΣΩΦ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΜΠΟΡΙΣΩΦ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΑΚΑΤΣΑΝΩΦ-ΣΙΜΕΟΝΩΦ- ΣΙΝΤΕΡΩΦ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΙ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΣΕΡΒΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Leave a Reply

  • (not be published)