ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-1/ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ -ISIS /ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Posted on June 07, 2017, 5:36 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 10 secs

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2017 ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ….ΠΧ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ.

2)ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΤΟΓΧΟΛΜΗ-ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟΑΣΙΑΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΛΩΣΣΩΝ ΟΠΩΣ ΟΥΖΜΠΕΚΙΚΑ-ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΚΑ-ΑΖΕΡΙΚΑ-ΚΙΡΓΙΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΤΖΙΚΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗ-ΕΝΤΟΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.

3)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ.

4)ΗΔΗ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

5)ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΗΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΗΔΗ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝΔΙΑΘΕΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ή ΣΕ ΚΕΝΤΡΟΑΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΑ ΑΕΡΙΑ(ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ)

6)ΤΟ ISIS ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΩΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΙ ΟΜΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑ.

7)ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ -ΒΑΣΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΟ ΑΝΑΛΥΤΗ-ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΛΙΒΥΗ, ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕ ΤΟ ISIS ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ 4 ΜΙΝΙ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ….

8)ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΛΙΒΥΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΥΝΗΣΙΟΥΣ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΩΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΜΠΡΑΘΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΕΝ ΓΚΟΡΝΤΑΝΑ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ.

9)ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΔΑΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΕΚΤΙΜΗΣΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΨΗΛΑ…

10)ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚOΝOΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ.

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)