ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΞΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΡΟΣ Β.

Posted on June 05, 2017, 11:48 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 3 secs

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ,ΣΕ ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕΣΩ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ.

2)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΝΤΧΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥ 2022.

3)Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ QATAR AIRWAYS ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ.ΑΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…

4)ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕMIRATES ETIHAND, FLYINGDUBAI ΠΡΟΣ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ..ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.

5)ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΑ ΗΑΕ, ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ DOLPHIN ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ.

6)ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ. ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

7)Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΘΕΛΟΓΟΝ ΣΕΙΧ ΓΙΟΥΣΕΦ ΚΑΡΑΝΤΑΟΥΙ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΘΕΩΡΥΝ ΩΣ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΟΜΟ.

8)Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ , ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΛΙΒΥΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΑΦΤΑΡ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Η ΝΤΟΧΑ ΚΑΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΡΣΙ.

9)Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΥΗ.

10)Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΙΙΤΙΚΟΥ ΙΡΑΝ. ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ.

11)ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛ ΩΣ ΛΥΤΡΑ ΣΕ ΙΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΙΡΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΡΑΚ. ΑΡΑ Η ΝΤΟΧΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ..

12Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΟΤΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΦΙΛΟΙΡΑΝΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ, ΛΙΒΥΗ, ΥΕΜΕΝΗ, ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΑΧΡΕΙΝ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ISIS , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ.

13)ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΑΚΡΟΤΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΕΝΩ ΣΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ.

14)ΤΑ ΗΑΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΟΤΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΛ ΟΤΕΙΜΠΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)