ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ISIS-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Posted on July 11, 2017, 6:29 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 2 secs

 

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ. ΓΛΩΣΣΑ. 76 ΣΕΛΙΔΕΣ. 21 ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016

2)ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ 14 ΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ISIS. ΟΙ 10 ΗΣΑΝ ΑΥΟΚΤΟΝΙΚΕΣ, Η ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ 3 ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ 304 ΝΕΚΡΟΥΣ. ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΚΑΙ 1338 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 62 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

3)ΟΙ 3 ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ, ΣΑΝΛΙΟΥΦΑ, ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ, ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ ΚΑΙ SURUC

4)ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΛΛΕΣ 26 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΔΑΦΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

5)650 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 8 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ 366 ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ.

6)Η ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ.

7)ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΓΑΛΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΛΙΒΥΗ, ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑ.

8)ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.

9)ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΩ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΣΙΝΑΣ.

10)ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ “ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ” ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ISIS.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)