ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ-2/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

Posted on August 07, 2017, 12:23 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 5 secs

ΜΙΛΩ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ. Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ , ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ.ΑΠΑΙΧΤΗ.

2)ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ.. ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΡΙ ΜΠΟΥΙ ΤΑ 100Μ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΗ ΤΟΜΠΣΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ., ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΓΚΑΤΛΙΝ ΚΑΙ ΚΟΛΕΜΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΠΟΛΝΤ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 200Μ , ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ.ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΣΤΑ 110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ.
ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ 4Χ100. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ.

3)ΣΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΠΤΑΘΛΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΔΑ 3 ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Η ΒΕΛΓΙΔΑ ΝΤΙΑΜ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΑΦΕΡ ΚΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΦΕΤΕ. ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΟΔΟ.ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΥΡΣΑ ΤΩΝ 100Μ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η ΔΑΦΝΗ ΣΧΙΠΕΡΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ . ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΣΤΙΣ 8 ΦΙΝΑΛΙΣΤ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ-ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΕΣ-ΑΠΟ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ ΤΟΜΠΑΓΚΟ.

4)ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΤΥΠΗΤΗ(ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΜΟ ΦΑΡΑ) ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΤΟΧΗΣ(ΚΕΝΥΑ-ΑΙΘΙΟΠΙΑ), Η ΓΑΛΛΟΦΩΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΣΤΑ 100Μ.. Η ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΜΠΟΥΙ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΥΨΗ. ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ 19 ΣΕΛΙΔΩΝ/ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ/ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

5)ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΥΣΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ . ΕΙΔΙΚΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟ ΓΙΓΑΝΤΑ. ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΙΧΕ 4 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ. ΜΟΝΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΟΒΑΚΣ ΕΙΔΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΟΛ, ΚΑ.

6)ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ 400Μ /ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΝΟΤΙΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, ΔΥΟ ΕΚΠΗΚΤΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡ. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ.ΒΛΕΠΩ ΝΟΤΙΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ. ΚΑΙ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΣΤΑ 100Μ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 400Μ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΙΚ ΤΖΟΝΣΟΝ.ΤΙΜ ΜΟΝΤΓΚΟΜΕΡΙ. ΛΕΣΟΝ ΜΕΡΙΤ, ΚΛΠ.

7)ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΦΙΛΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ(ΣΤΟ ΕΜΑΙL ΜΟΥ), ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΑ 400 ΚΑΙ 800 ΜΕΤΡΑ. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ 400. ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ 800.ΣΤΗΝ ΓΚΑΜΠΟΡΟΝΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 400ΑΡΗΔΕΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ 4Χ400, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΤΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ, Η ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ….ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ 400Μ.

8)ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ-ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΙΔΑΤΕ ΚΟΥΒΑΝΗ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΝΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ-ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΗ-ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ-ΣΟΥΗΔΕΖΑ. ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΑΝΕΤΑ ΤΑ 4.65 ΚΑΙ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)