ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΘΑ ΑΠΟΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
 
2)ΑΣΦΑΛΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 889 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΛ ΓΟΥΩΡΕΝ ΤΟΥ 1963-1964
 
3)ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΟΡΓΙΑΣΕΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ 550 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ.
 
4)ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ MIND CONTRΟL/ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΥΑΛΟΥ , ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΠΑΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.
 
5)ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ , ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΦΙΟΖΩΝ , ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΗΠΑ-ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ…(ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΤΑΞΥ 80-90 ΧΡΟΝΩΝ)
 
6)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΗΤΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΙΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.(ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ 7)
 
7)ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΕΓΡΑΦΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.ΑΝΑΜΕΝΩ.
 
8)ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΧΙΛΑΡΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΝΕΝΤΙ. ΕΝΩ Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΑΠΕΡΑ, ΣΤΟ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , ΤΟΥ FBI ΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ AREA 51 ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΩΝ ΗΠΑ. ,ΚΛΠ.
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)